Välkomna till föreningens årsstämma 2022!

Varmt välkomna till årsstämman som i år hålls i Skurustugan den 3/5 kl 19:00.

För er som inte kan närvara finns en fullmakt att skriva ut, fylla i och lämna till ombud som tar med den till stämman.

Väl mött!

Kallelse: https://usercontent.one/wp/www.skuruberg.se/wp-content/uploads/2022/04/Kallelse-ordinarie-foreningsstamma-2022-05-03.docx

Motion 1: https://usercontent.one/wp/www.skuruberg.se/wp-content/uploads/2022/04/Motion-1-2022-Granar-samt-ljusslingor-i-trad-och-buskar-1.doc

Motion 2: https://usercontent.one/wp/www.skuruberg.se/wp-content/uploads/2022/04/Motion-2-2022-Tak.docx

Fullmakt: https://usercontent.one/wp/www.skuruberg.se/wp-content/uploads/2022/04/Fullmakt-foreningsstamma-2022.docx

Publicerat i Hem

Vårstädning

Den 24 april är det dags för årets vårstädning.

Vi samlas utanför tvättstugan kl 10 och fördelar dagens arbete.

När vi börjar känna oss hungriga bjuds det på grillad korv, läsk och kaffe/te. Vill du får du gärna ta med något gott till fikat.

Varmt välkomna!

Publicerat i Hem

Föreningsstämma 2022

Ordinarie föreningsstämma för 2022 kommer i år att hållas i Skurustugan den 3/5. Mer information kommer, när vi närmar oss stämman.

För er som vill skicka in motioner rekommenderar vi att ni använder mallen som ni hittar på hemsidan under fliken Blanketter, och att de sen skickas till info@skuruberg.se

Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast 28/2.

Publicerat i Hem

Avgiftshöjning

Med anledning av ökade kostnader för bl a underhåll och uppvärmning har styrelsen beslutat att höja månadsavgiften med 2 %. Avgiftshöjningen gäller fr o m 1 mars 2022.

Publicerat i Hem

God Jul och Gott Nytt År!

2021 närmar sig sitt slut och vi i styrelsen vill härmed tacka för ännu ett år av engagemang och gemenskap i vår förening, och önska er alla en

God Jul  och ett

Gott Nytt År!                                     

Så här års finns det även lite praktiska saker värda att ta upp;     

Glöm inte ljusen! Nu när ljusen åker fram vill vi även påminna om att aldrig lämna levande ljus oövervakade – olyckan kan snabbt vara framme. Att ha en fungerande brandvarnare hemma är ett krav så glöm inte att kolla om den fungerar då och då.

Motioner inför årsstämman i april 2022!
Styrelsen vill påminna om att eventuella motioner inför årsstämman behöver inkomma till styrelsen senast den 28 februari 2022. Motioner kan antingen mejlas till styrelsen eller inkomma fysiskt via styrelsebrevlådan i styrelselokalen  vid Fasanvägen 31.

Julgranar! När julen är över kan du lämna din barrande gran utanför grovsoprummet. Och för att underlätta för trappstädningen så får du gärna sopa upp ev barr som hamnar i trapphuset på väg ut till grovsoprummet. Vi ordnar sen med en hämtning av granarna till mitten av januari.

 

Julhälsningar från Styrelsen! ✨       

                                      

Publicerat i Hem

Höststädning

Nu är det snart dags för årets höststädning!

Söndagen den 14/11 kl 10 samlas vi utanför tvättstugan, och går igenom vad som behöver göras.

Det är några år sedan vi rensade ut våra cykelförråd, och i år är det dags igen. Inför städningen måste barnvagnar och cyklar märkas upp med namn och innevarande årtal, detta för att inte riskera att de kastas eller skänks bort.

När vi städat klart blir det korvgrillning och fika. Om du vill ta med något gott till kaffet är du välkommen att göra det.

Välkomna!

Publicerat i Hem

Ny rutin för grovsoprummet

Tisdag den 12/10 kommer ett tidlås att installeras på dörren till grovsoprummet.

Dörren kommer framgent att vara öppen lördagar mellan kl 11:00 – 13:00, övrig tid kommer dörren att vara låst.

Anledningen till detta är att föreningen fått kraftigt ökade kostnader för sophanteringen p.g.a. att fel saker har slängts i soprummet. Hittills i år har detta kostat oss ca 20 000 kronor. 

För att vi ska kunna ha grovsoprummet kvar är det mycket viktigt att alla vi boende sorterar rätt! Läs på skyltarna i grovsop-rummet om vad som får slängas i där och inte. Återvinn förpackningar och tidningar vid Tranvägen och nyttja återvinningscentralen i Östervik för sådant som hör hemma där. 

Vänligen

/Styrelsen

Publicerat i Hem

Odlingslotter

Nu finns det 2 lediga odlingslotter/pallkragar för er som vill odla. Hör av er med en intresseanmälan till info@skuruberg.se senast den 15 maj!

Publicerat i Hem